Maniaxtreme női divat blog

Női ruha, divat, szépség - Csajos tippek

Testképzavar és az öltözködés

2016.02.27 19:03

A testképzavar kifejezéséről elsősorban az anorexia jut eszünkbe, azonban mi a helyzet a fordított testképzavarral, a fatorexiával?
A fatorexia az anorexiás betegség ellentéte, azaz a túlsúlyos, kórosan elhízott emberek csinosnak, és normális testalkatúnak látják magukat.

Testképzavar és az öltözködés Tovább >

Biztonságos online vásárlás

2016.01.15 22:31

Biztonságos az online vásárlás? Így szűrd ki a csalókat!

Kikerülhetetlen a mai internetes világban, hogy ne fussunk bele egy divatos ruha hirdetésbe, egy facebook lájkolós-megosztós posztba. Reklámok tömegével találkozunk nap mint nap, melyekre lassan immunissá válunk.
Mit tegyünk mégis, ha szükségünk van valamire, és a google segítségét kérjük a termék megkeresésére? Honnan tudjuk hogy megbízhatunk -e az adott webáruházban, és a megrendelésünket valóban ki fogják szállítani?

 

Biztonságos online vásárlás Tovább >

Ruha vásárlás webáruházból - avagy mit gondolnak a vevők a ManiaXtreme-ről?

2016.01.22 19:36

Sokakban felmerül a kérdés, hogyan lehet webáruházból ruhát vásárolni, mielőtt megbizonyosodnánk róla, hogy a ruha mérete, az anyaga, a fazonja megfelelő részünkre.
A maniaxtreme.hu webáruház már 2009 óta kínál női ruhákat, cipőket, kiegészítőket, bizsu ékszereket az online vásárlás szerelmeseinek.
Összegyűjtöttünk néhány tippet a sikeres ruhaválasztáshoz, illetve pár vevői értékelést, melyek segítségedre lehetnek, ha nem mersz online ruhát rendelni.

Ruha vásárlás webáruházból - avagy mit gondolnak a vevők a ManiaXtreme-ről? Tovább >

Újévi fogadalmak

2015.12.19 21:04

Újévi fogadalmak - 10 újévi fogadalom, ami alapjaiban megváltoztat(hat)ja az életed!

Sokan - mint minden évben -  idén is új célokat tűznek ki a 2016-os évre. Sokan megpróbálnak megtenni mindent a céljaik elérése érdekében, sokan könnyen feladják, viszont néhányan akár az életüket is megváltoztathatják kitartásukkal. NÉHÁNYAN!

Úgy érzed tényleg el akarod érni a céljaidat? Végre te is szeretnél valami változást elérni az életedben ami megváltoztat?
Nézd meg az alábbi 10 jótanácsot céljaid elérése érdekében! Ezekkel könnyebb elérned bármilyen sikereket életedben!

 

Újévi fogadalmak Tovább >
loader